Fit & gezond het najaar door!

Programma Sportpas Norg

Ook in het najaar van 2019  biedt Beweegdorp Norg weer de sportpas aan. Een gevarieerd sportprogramma in de periode september t/m december. Er worden zes verschillende activiteiten aangeboden; een mooie manier om wat nieuwe sporten uit te proberen of reeds bekende sporten te herontdekken. Er zit vast wat van je gading bij! Je kunt je aanmelden voor alle activiteiten, maar ook per onderdeel en na afloop van het programma zit je helemaal nergens aan vast. Hierbij het programma:

(meer…)

Seniorenclub weer van start

Op donderdag 5 september pakt de Seniorenclub de draad weer op na de zomervakantie, met gezellige en laagdrempelige activiteiten voor dames en heren.  Elke eerste donderdag van de maand is een spelmiddag, op de tweede donderdag doen we aan stoelgymnastiek, de derde donderdag staat in het teken van sjoelen en op de vierde donderdag van de maand staat er een creatieve activiteit op het programma.

Alle activiteiten vinden plaats van 13:15 uur tot 15:15 uur op het toneel in de Brinkhof en gezamenlijk koffie en/of thee drinken is een vast én belangrijk onderdeel van het programma. Gert van der Waal van Tourist-Tours heeft de begeleiding in handen.

Wilt u graag meedoen, maar is het vervoer een probleem, dan lossen wij dat probleem graag voor u op. U kunt gratis gehaald en gebracht worden door de SON Bus. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aangeven bij uw aanmelding dat u hiervan gebruik wilt maken.

In verband met zaalhuur, koffie en professionele begeleiding zijn bovengenoemde activiteiten niet gratis. Ook niet duur, want u kunt al meedoen voor slechts € 2,50 per keer.

Aanmelden kan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg, via info@beweegdorpnorg.nl of 06-37430610. Ook voor al uw vragen!

Programma Sportpas Norg

Ook in het voorjaar van 2019  biedt Beweegdorp Norg weer de sportpas aan. Een gevarieerd sportprogramma in de periode maart t/m mei, waarbij deelnemers twee keer per week kunnen sporten. Er worden zes verschillende activiteiten aangeboden. Je kunt je aanmelden voor alle activiteiten, maar ook per onderdeel en na afloop van het programma zit je helemaal nergens aan vast.

Hierbij het programma:

(meer…)

Beweegdorp Norg komt met Sportpas

Nieuw: de Sportpas voor iedereen die van variatie houdt en geen langdurige lidmaatschappen wil!

Beweegdorp Norg biedt een programma van drie maanden aan, waarbij deelnemers twee keer per week kunnen sporten met de Sportpas. Er worden steeds zes verschillende activiteiten aangeboden, die worden verzorgd door sportaanbieders die al actief zijn in Norg. Elke sport staat vier weken achter elkaar op het programma.

(meer…)

Zonnige mensen bij Spektakeltocht

Overal in de omgeving waren de tekenen te zien op zondag 23 oktober: De derde Spektakeltocht. Er waren vier routes uitgezet. De kortste wandeling was wel een avontuurlijke langs het Natuurbelevingspad. Wat langer was de GPS-tocht, zo’n tien kilometer. De liefhebbers van kunst en cultuur liepen 15 kilometer en werden op de meest verrassende plekken onthaald door muziek en kunst. De kilometervreters liepen 30 kilometer. De zon liet zich amper zien, maar wat liepen er veel zonnige en enthousiaste mensen in het dorp, de bossen en de velden! Op Facebook staat een impressie van deze Spektakeltocht in Norg. Dank voor jullie deelname en graag tot volgend jaar!

Regionaal UCI label stimulans voor fietsgemeente

Drenthe heeft in Qatar tijdens het WK Wielrennen het UCI Bike Region Label gekregen uit handen van de President van de UCI Brian Cookson (Internationale Wielerunie).  Namens Noordenveld was wethouder Reint-Jan Auwema aanwezig in het golfstaatje. De uitreiking past in de ambitie van Noordenveld om De fietsgemeente van Nederland te worden.

(meer…)