kom in beweging

Jeugdactiviteiten

Beweegdorp Norg organiseert voor alle jeugd, van groot tot klein, verschillende activiteiten. Lees verder voor meer info!

 

Meld je aanBekijk onze activiteiten

Beweegdorp

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen aan sport doen. Het is goed voor de coördinatie en de motoriek, voor algehele fitheid en ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je hersenen. Bovendien krijg je meer zelfvertrouwen en is het goed voor je humeur!

Aanmelden bij de Beweegclub Norg betekent dat kinderen gedurende 15 weken vijf verschillende sporten gaat uitproberen. Elke sport wordt drie weken achter elkaar aangeboden en we hopen dat het meedoen aan verschillende activiteiten de jeugd helpt om uiteindelijk te kiezen voor de sport die ze zelf het allerleukste vinden. We denken dat dit een belangrijke voorwaarde is om vol te houden.

Wat kan je verwachten?

Sport & Spelfestival

Een 3-daags festival vol sport en spellen voor de bassischooljeugd!

Mega speeldag

Stuiteren, knutselen en schminken in de herfstvakantie voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8!

mega workshopdag

Een dag vol leuke, muzikale en creatieve workshops voor kinderen van de groepen 3 t/m 8!

Nijntje beweegdiploma

In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.
Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie!

Avond4daagse

Vier dagen wandelen (5 of 10 km) door de prachtige omgeving rondom Norg.

Beweegdorp Norg

Al sinds 2011 maakt Stichting Beweegdorp Norg zich hard voor het bevorderen van de gezondheid in het dorp, wij geloven dat dit bijdraagt aan het vergroten van de sociale samenhang en de leefbaarheid in Norg en omgeving. 

Evenementen voor jeugd

28 FEB - Mega Workshop Dag

Een dag vol leuke, muzikale en creatieve workshops voor kinderen van de groepen 3 t/m 8.

Jan - Juli - Nijntje beweegdiploma

Voor peuters en kleuters.