Activiteitenkalender
Meld je aanNeem contact op

Evenementen

Maart - Mei - Beweegreden

Onder de noemer ‘BeweegReden’ organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met diverse plaatselijke professionals op het gebied van zorg en sport, trainingsprogramma’s voor inactieve mensen.

April - Juni - Wandelreden

Een uniek programma waarbij we de positieve effecten van bewegen in de natuur, lotgenotencontact en medische begeleiding combineren.

24 okt - Mega-speel-dag

Stuiteren, knutselen en schminken in de herfstvakantie voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8!

Okt - dec - Kunstreden

Kunst en cultuur vergroten bovendien het levensgeluk: er komt plezier in het leven, de sleur wordt doorbroken en hersenfuncties worden uitgedaagd en gestimuleerd. Met KunstReden willen we jou door kunst en cultuur in beweging krijgen.

29 okt - Spektakeltocht

Onze spektakeltocht is een jaarlijks terugkerend evenement op de laatste zondag van de herfstvakantie. Elk jaar staan er diverse routes op het programma, in- en rondom het mooie dorp Norg.

9 juli -Dorpsquiz

14:00 tot 19:00 | Een interactieve quiz die uit 300 vragen en opdrachten bestaat, waarvoor je in teamverband vijf uur de tijd hebt. Lees hier meer over deze aciviteit. 

9 t/m 12 mei - Avond4Daagse

Aanvang 19:00 | Vier dagen wandelen (5 of 10 km) door de prachtige omgeving in en rondom Norg.

29, 30 en 31 aug - Sport & spel festival

Een 3-daags festival vol sport en spellen voor de bassischooljeugd!

Sept - Dec - Nijntje beweegdiploma

In de lessen van het nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.
Alle basisonderdelen van bewegen komen aan bod via leuke oefeningen en spelletjes. Zo leert jouw kind op een verantwoorde manier bewegen met veel variatie!

Najaar - Beweegreden Senioren

Onder de noemer ‘BeweegReden voor Senioren’ organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met diverse plaatselijke professionals op het gebied van zorg en sport, een programma voor ouderen vanaf ongeveer 70 jaar. 

29 nov - Pieten-gym-festijn

Sint en zijn pieten zijn weer in het land! Kom gezellig mee gymen met de pieten!