Iedereen in beweging met de

Sportpas

Een sportpas die bij verschillende verenigingen inzetbaar is. Ideaal toch? Ontdek nieuwe sporten, volg een cursus en sport gratis extra in de week.

Meld je aan onderaan deze pagina het maandelijkse programma vind je op deze pagina

gratis sporten met de sportpas

De sportpas is een feit! Als lid van een vereniging uit Norg kun je aankomend jaar gebruik maken van een gratis Sportpas. Wij bieden de mogelijkheid een kijkje te nemen bij een andere vereniging en vrijblijvend een nieuwe sport uit te proberen.

Beweegdorp Norg heeft samen met alle sportverenigingen een ambitieus plan ontwikkeld om leden van verenigingen kennis te laten maken met het veelzijdige sportaanbod in Norg. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om als niet-sporter voor een klein bedrag het jaar rond allerlei sporten uit te proberen.

Elk lid van een sportvereniging uit Norg ontvangt gratis een sportpas, waarmee je het komende seizoen:

  • maximaal twee keer per week aan kunt sluiten bij een training van een andere club;
  • eens per maand deel kunt nemen aan een korte cursus;
  • korting krijgt bij de lokale middenstand.

Elke maand presenteren wij een nieuw programma en we proberen daarin veel variatie aan te brengen. Hiermee hopen we iedereen te kunnen  bewegen omeens wat vaker te sporten (als je dat normaal gesproken maar eens per week doet) of uit te kunnen dagen om eens wat nieuws te proberen.

Elk lid ontvangt een sportpas via zijn of haar eigen club. Met deze pas kunnen ze zich aanmelden onderaan deze pagina.

Trainen met iemand die nog geen lid is van een Norger sportvereniging? Geen probleem … hij of zij kan voor € 40 een sportpas voor het seizoen 2023 – 2024 aanschaffen. Neem gerust iemand mee dus! Geef bij je aanmelding aan dat je als niet-lid meedoet aan de Sportpas.

Hierna ontvang je van ons inloggegevens voor onze speciale Sportpas Norg app. In deze app kun je twee extra trainingen per week reserveren en je één keer per maand opgeven voor een korte cursus. Het aantal plekken is in sommige gevallen beperkt. Vol = soms vol, maar je kunt je ook op een reservelijst laten plaatsen. Bij veel animo worden er extra trainingen ingelast of het aanbod de volgende maand herhaalt.

Wij hopen dat onze sportpas bijdraagt aan een gezonde leefstijl, een steentje bijdraagt aan de sociale samenhang in ons dorp en vooral dat we veel mensen hiermee een plezier doen! We kijken er naar uit om van start te gaan en zijn erg benieuwd naar de ervaringen in de loop van het seizoen.

Meld je aan

Aanmelden voor de sportpas

Meld je hieronder aan als je al lid bent van een sportvereniging en een sportpas hebt ontvangen. 

Nog geen lid? Kies dan de optie onder dit formulier.