Sinds 2011

Over Beweegdorp Norg

Waar het begon..

Al sinds 2011 maakt Stichting Beweegdorp Norg zich hard voor het bevorderen van de gezondheid in het dorp, wij geloven dat dit bijdraagt aan het vergroten van de sociale samenhang en de leefbaarheid in Norg en omgeving. Dit doen wij onder andere door het organiseren van activiteiten en evenementen. Soms zijn deze eenmalig, soms keren ze regelmatig terug. Deze evenementen worden zo georganiseerd dat de sportverenigingen, scholen en het bedrijfsleven van het dorp samenwerken en bijdragen.

Daarnaast houdt Stichting Beweegdorp Norg zich bezig met het in stand houden en verbeteren van de sportvoorzieningen die het dorp al heeft, maar ook het realiseren van nieuwe sportvoorzieningen. Dit streven willen we bereiken door zelf de (financiële) middelen te genereren.

Uiteindelijk willen we bereiken dat Norg en omgeving worden gezien als beweegdorp waar het heerlijk is om te wonen, werken maar vooral te recreëren.
Onze slogan is dan ook: Norg, Sterk in Beweging.

Wat ons ons maakt

Ons doel van de stichting is het bevorderen van sport en bewegen in de ruimste zin van het woord voor alle leeftijdscategorieën.