Dorpsquiz
Tijd om die hersens even te kraken

Dorpsquiz

Een interactieve quiz die uit 300 vragen en opdrachten bestaat, waarvoor je vijf uur de tijd hebt. Deze opdrachten maak je met je team op een eigen gekozen locatie, maar je moet ook geregeld lopend of op de fiets naar een andere plek in het dorp om een opdracht uit te voeren. Een team bestaat uit minimaal 10 en maximaal 20 personen. Je kunt een team maken met je familie, met de buurt, met vrienden of je sportmaten, dat maakt niet uit. Het is wel aan te bevelen om een goede mix van denkers, doeners, crea-bea’s, sportievelingen en vooral gezellige mensen te maken.

Beweegdorp Norg

Al sinds 2011 maakt Stichting Beweegdorp Norg zich hard voor het bevorderen van de gezondheid in het dorp, wij geloven dat dit bijdraagt aan het vergroten van de sociale samenhang en de leefbaarheid in Norg en omgeving. Dit doen wij onder andere door het organiseren van activiteiten en evenementen.

Quizprogramma

6 juli - Dorpsquiz

14:00 tot 19:00 | Een interactieve quiz die uit 300 vragen en opdrachten bestaat, waarvoor je in teamverband vijf uur de tijd hebt. Lees hier meer over deze aciviteit.