Samen maken we het verschil

Sport instructeurs

Beweegdorp Norg is er succesvol in geslaagd drie sportinstructeurs aan te stellen om sportend Norg en omgeving te voorzien van training en gymlessen.

 

Contact Lees meer over onze instructeurs
Samen maken we het verschil

Diverse sport- en beweegorganisaties uit Norg (gemeente Noordenveld) hebben de handen ineengeslagen en ook contractueel vastgelegd om te komen tot een unieke samenwerking. Een samenwerking die ervoor zorgt dat:

  • Kinderen met veel plezier de sport van hun keuze in hun eigen dorp kunnen (blijven) beoefenen.
  • Het bestaande sport- en beweegaanbod kan worden gecontinueerd en verbeterd.

Norg nog aantrekkelijker wordt voor inwoners en toeristen.

  • Kinderen hun motorische vaardigheden, waaronder zwemvaardigheden (herinvoering zwemonderwijs/’natte’ gymnastiek) verbeteren.
  • Een aantal gekwalificeerde sportinstructeurs/docenten op MBO en HBO niveau een prachtige en zeer diverse baan krijgen.

Na een pilot van drie jaar wordt dit nu structueel gefinancieerd door de overheid. Een uniek project!

Na een pilot van drie jaar zijn we ontzettend trots en blij dat we dit unieke project een blijvend karakter kunnen geven. Er is voortaan structureel geld beschikbaar vanuit de Rijksbegroting (uit de Combinatiefunctionarissen regeling) en de gemeente Noordenveld. Ook de verenigingen die bij dit project betrokken zijn blijven jaarlijks een bijdrage doen.

Even voorstellen..

Onze sportinstructeurs

Jannes Siegers

Sportinstructeur voor Beweegdorp Norg. Werkzaam bij v.v. GOMOS, gymnastiekvereniging K&V, Norger Zwem- en Poloclub en Survival Norg. Geeft tevens Nijntje Beweegdiplomalessen op diverse scholen in de gemeente Noordenveld.

Jos Hindriks

Sportinstructeur voor Beweegdorp Norg. Gymleraar Obs de Hekakker in Norg en Obs de Elsakker in Westervelde en werkzaam bij v.v. GOMOS, gymnastiekvereniging K&V en Survival Norg.

Janine Bosma

Sportinstructeur voor Beweegdorp Norg. Werkzaam als zwemonderwijzer in het Molenduinbad (zwem ABC en schoolzwemmen), bij de Norger Zwem en Poloclub en bij gymnastiekvereniging K&V. Geeft tevens Nijntje Beweegdiplomalessen op diverse scholen in de gemeente Noordenveld.

René Kiel

Sportinstructeur en leefstijlcoach. Wordt door Beweegdorp ingehuurd als ZZP-er en ingezet bij onder andere het atelier op de Hekakker, de Beweegclub, ons BeweegReden programma, voor sportpas activiteiten en als trainer bij K&V.

Beniewd geworden?

In deze video vertellen we je er meer over!