Nieuw: de Sportpas voor iedereen die van variatie houdt en geen langdurige lidmaatschappen wil!

Beweegdorp Norg biedt een programma van drie maanden aan, waarbij deelnemers twee keer per week kunnen sporten met de Sportpas. Er worden steeds zes verschillende activiteiten aangeboden, die worden verzorgd door sportaanbieders die al actief zijn in Norg. Elke sport staat vier weken achter elkaar op het programma.

In de periode oktober tot en met december 2017 gaan we van start met een pilot, om te bekijken of er voldoende belangstelling is voor de Sportpas. In deze periode komen de volgende sporten aan bod: tennis, aquasport, korfbal, spinning, volleybal en pilates. Het exacte programma, met data, aanvangstijden en locaties is op te vragen via info@beweegdorpnorg.nl. Het is de bedoeling dat er drie keer per jaar een nieuw programma wordt aangeboden, waarbij we – rekening houdend met de seizoenen – steeds verschillende activiteiten inplannen.

Ervaren docenten

Deelnemers aan de Sportpas zijn 18 jaar of ouder. Het maakt niet uit hoe het me je basisconditie gesteld is, iedereen is welkom. Alle docenten zijn zeer ervaren en kunnen de les aanpassen aan het niveau van de deelnemers. De pas is uitermate geschikt voor mensen die snel zijn uitgekeken op een sport en houden van variatie. Elke vier weken staat er weer iets anders op het programma.

Kosten en aanmelden

De Sportpas kost € 75,00 per persoon. Hiervoor krijg je gedurende 12 weken 6 verschillende activiteiten aangeboden. Na deze periode zit je nergens aan vast.

Aanmelden kan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 0592-613213.

Download de posters en  hang ze op: programma Sportpas Norg, najaar 2017 , poster Sportpas Norg, najaar 2017