Op donderdag 5 september pakt de Seniorenclub de draad weer op na de zomervakantie, met gezellige en laagdrempelige activiteiten voor dames en heren.  Elke eerste donderdag van de maand is een spelmiddag, op de tweede donderdag doen we aan stoelgymnastiek, de derde donderdag staat in het teken van sjoelen en op de vierde donderdag van de maand staat er een creatieve activiteit op het programma.

Alle activiteiten vinden plaats van 13:15 uur tot 15:15 uur op het toneel in de Brinkhof en gezamenlijk koffie en/of thee drinken is een vast én belangrijk onderdeel van het programma. Gert van der Waal van Tourist-Tours heeft de begeleiding in handen.

Wilt u graag meedoen, maar is het vervoer een probleem, dan lossen wij dat probleem graag voor u op. U kunt gratis gehaald en gebracht worden door de SON Bus. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is aangeven bij uw aanmelding dat u hiervan gebruik wilt maken.

In verband met zaalhuur, koffie en professionele begeleiding zijn bovengenoemde activiteiten niet gratis. Ook niet duur, want u kunt al meedoen voor slechts € 2,50 per keer.

Aanmelden kan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg, via info@beweegdorpnorg.nl of 06-37430610. Ook voor al uw vragen!