Bekijk ons programma

Activiteiten
Neem contact opMeld je aan

Wandel activiteiten en -programma’s

Norg is gelegen in een prachtig, bosrijk gebied. Daarvan maken wij dankbaar gebruik. Wij organiseren de Avond4Daagse, een aantal keren per jaar een mooie wandeltocht en ons leefstijlprogramma ‘Meters met Diabetes’, waarbij we met de deelnemers de natuur in trekken.

Leefstijl programma’s

Beweegdorp Norg organiseert, in samenwerking met diverse plaatselijke professionals op het gebied van zorg en sport, trainingsprogramma’s en activiteiten voor inactieve mensen. 

Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? 

Jeugd activiteiten

Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen aan sport doen. Het is goed voor de coördinatie en de motoriek, voor algehele fitheid en ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je hersenen. Bovendien krijg je meer zelfvertrouwen en is het goed voor je humeur!

Dorpsquiz

Beweegdorp Norg organiseert elk jaar een interactieve quiz voor het hele gezin, vriendengroep of familie. Stel een team samen en los samen alle puzzels, opdrachten en raadsels op.

 

Senioren activiteiten

Onder de noemer ‘BeweegReden voor Senioren’ organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met diverse plaatselijke professionals op het gebied van zorg en sport, een programma voor ouderen vanaf ongeveer 70 jaar.

Sportpas

Beweegdorp Norg streeft altijd naar ontwikkelingen. Zo zijn we op dit moment bezig met een sportpas die het mogelijk maakt, kennis te maken met het sportaanbod uit Norg.

Aankomende evenementen

3 FEB - INFORMATIEBIJEENKOMST BEWEEGREDEN

GEHELE SCHOOLJAAR - NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

20 FEB - WINTERSPELEN

APRIL - JUNI - BEWEEGREDEN SENIOREN (70+)