Activiteiten kalender
Meld je aanNeem contact op

Evenementen

JAN - APRIL - BEWEEGCLUB NORG

Beweegdorp Norg vindt het belangrijk dat alle kinderen aan sport doen. Het is goed voor de coördinatie en de motoriek, voor algehele fitheid en ontzettend belangrijk voorde ontwikkeling van de hersenen. Bovendien krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en is het goed voor hun humeur!

Aanmelden bij Beweegclub Norg betekent dat er gedurende 12 weken vier verschillende sporten uitgeprobeerd worden. Elke sport wordt drie weken achter elkaar aangeboden. Op het programma in het voorjaar van 2024 staan streetdance, sport & spel gym, kaboutervoetbal en tennis. We hopen dat het meedoen aan verschillende activiteiten de kinderen helpt om uiteindelijk te kiezen voor de sport die ze zelf het allerleukste vinden. Dat is namelijk een belangrijke voorwaarde om vol te houden.

GEHELE SCHOOLJAAR - NIJNTJE BEWEEGDIPLOMA

In de lessen van het Nijntje Beweegdiploma kunnen peuters en kleuters naar hartenlust balanceren, rollen, huppelen, klauteren, springen, zwaaien, vangen, gooien en schoppen.

7 juli -Dorpsquiz

14:00 tot 19:00 | Een interactieve quiz die uit 300 vragen en opdrachten bestaat, waarvoor je in teamverband vijf uur de tijd hebt. Lees hier meer over deze aciviteit. 

okt - dec - Voorlichting Kunstreden

Op donderdag 21 september organiseren wij een voorlichtingsbijeenkomst over ons KunstReden programma en het belooft weer ontzettend leuk te worden! Het is de bedoeling om in de maanden oktober, november en december steeds een creatieve activiteit te doen op donderdagavond en aan de wandel te gaan op zaterdagochtend. Dat doen we aan de hand van drie thema’s: Beeldende Kunst, Andere Culturen en Podiumkunst. Wat we precies gaan doen blijft nog even een verrassing, maar je kunt je alvast aanmelden voor de informatiebijeenkoms. Dat kan hier.

SEPT - NOV - METERS MET DIABETES

Meters met diabetes is een fantastisch wandelprogramma, waarbij we op een unieke manier de positieve effecten van bewegen in de natuur, lotgenotencontact en medische begeleiding combineren.

APRIL - JUNI - BEWEEGREDEN SENIOREN (70+)

Onder de noemer ‘BeweegReden voor Senioren’ organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met diverse plaatselijke professionals op het gebied van zorg en sport, een programma voor ouderen vanaf ongeveer 70 jaar. 

27, 28 en 29 aug - Sport & spel festival

09:30 | Het ‘Oud Hollandsche Sport & Spel Festival’ – wij verklappen direct het thema – vindt dit jaar plaats op dinsdag 27-, woensdag 28- en donderdag 29 augustus. Elke dag van 09:30 tot 15:30 uur hebben we een mooi programma bedacht voor kinderen uit de groepen 3 tot en met 8, uit Norg en omgeving.

4 dec - Pieten-gym-festijn

29 okt - Mega-workshop-dag