Op initiatief van een aantal bewoners van de Oosterduinen organiseert de Stichting Welzijn in Noordenveld dit voorjaar een aantal zondagse wandelingen. Het doel van deze wandelingen is om wat meer verbinding tussen de bewoners in de Oosterduinen te creëren en op een ongedwongen manier nader kennis met elkaar te maken.

Tot aan de zomervakantie hebben we drie zondagen uitgekozen om op pad te gaan. Op 14 april aanstaande is onze uitvalsbasis Bospaviljoen de Norgerberg, op zondag 5 mei verzamelen we bij Theehuis de Bosrand en tot slot vertrekken we om 2 juni vanaf De Jufferen Lunsingh in Westervelde.

Tussen 12:30 en 13:00 uur ontvangen we je met een kopje koffie of thee, daarna gaan we op pad om zo’n 10 kilometer te lopen. Een drankje na afloop besluit deze gezellige middag. Consumpties zijn voor eigen rekening en meedoen is geheel op eigen risico. Kinderen zijn welkom (mits ze 10 kilometer kunnen lopen), honden helaas niet.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd. Dat kan via afienbaving@welzijninnoordenveld.nl of 06-37430610. Ook voor al je vragen!