Op dinsdag 27 februari (in de voorjaarsvakantie) komt de Wintersport Experience van de Nederlandse Ski Vereniging naar de Brinkof in Norg. Tijdens dit evenement, georganiseerd door Beweegdorp Norg, de Brinkhof en de Stichting Welzijn in Noordenveld, kom je in aanraking met allerlei winteractiviteiten zoals skiën, snowboarden, skispringen, langlaufen, curling en biatlon. Zonder sneeuw, maar mét simulatoren, ergometers, videoprojecties van helmcamerabeelden en games maak je in de sporthal op een bijzondere en leuke manier kennis met wintersport. In de dorpshuiszaal kun je knutselen, een film kijken en meedoen met een kennisquiz over de wintersport.

Heb je na het lezen van bovenstaande nog geen idee wat je precies kunt verwachten, check dan eens dit filmpje op YouTube: https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=tnEa8zx-IoQ

Dus, sta je zelf niet op de lange latten in de Alpen en wil je toch een wintersportervaring? Meld je dan snel aan en kom meedoen op één van onderstaande tijden:

  • Groep 3 & 4:                         10:00 – 12:15
  • Groep 7 & 8:                        11:15 – 13:30
  • Groep 5 & 6:                        13:00 – 15:15
  • Voortgezet Onderwijs:      14:30 – 16:00

Deelname kost € 5,00, inclusief warme chocomelk (om in winterse sferen te blijven, maar er is ook ranja en water), een cakeje en fruit na afloop. Aanmelden kan tot 21 februari via de activiteitenladder van de Stichting Welzijn in Noordenveld en daarna bij Afien Baving van Beweegdorp Norg, via info@beweegdorpnorg.nl. Er kunnen maximaal 48 kinderen per groep meedoen en vol = vol, dus wacht niet te lang met opgeven.

Tot slot nog een paar praktische zaken: doe kleding aan waarin je makkelijk kunt bewegen, zaalschoenen zijn verplicht en vergeet je muts niet!

Download de poster: poster Wintersport-Experience, 27 febr 2018