Zit je ook al maanden thuis te werken en neemt je motivatie af? Wij gaan je helpen om je werkdagen energiek door te komen! Dat doen we met ons nieuwe programma ‘Lunch Break voor Thuiswerkers’. Wat gaan we doen?

Elke werkdag rond 12:15 uur laten we van ons horen. Op dinsdag en donderdag gaan we met z’n allen via Zoom een online sportlesje doen van 20-30 minuten. Deze les doe je voorlopig gewoon in je eigen woning en het kan van alles zijn, bijvoorbeeld een pittige intervaltraining of een lesje stoelyoga. Op de andere dagen ontvang je van ons voedingstips, leefstijltips, wandeltips, tips over een juiste werkhouding, om mindful te wandelen of kleine oefeningen om achter je bureau te doen. Hiervoor hebben we de hulp ingeschakeld van heel veel professionals, die het allemaal heel erg leuk vinden om hun steentje bij te dragen. We werken samen met het Bewegingscentrum, huisarts Margreet Teelken, Bea Hoekstra therapie, coaching en training, leefstijl- en re-integratiecoach Barbara Kalb, stress- en burn-outcoach Miranda Maris, Fysiotherapiepraktijk De Roef, Fysiotherapie Norg, Yogadocent Karen van den Bergh, loopbaanbegeleider en mindfulnesstrainer Ita Duursema en Lya Koornneef, Mindful Walk trainer.

Daarnaast verwachten wij van alle deelnemers dat ze elke dag een wandeling maken, onder andere omdat je na het wandelen productiever bent en meer energie hebt. Dat gaan we doen met behulp van de Ommetje-app van hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder. Mooi is dat we hiermee een eigen wandelcompetitie kunnen starten, waarbij we elkaar hopelijk stimuleren om dagelijks een ommetje te maken.

Ons programma start op maandag 25 januari aanstaande als en duurt drie maanden. Het programma voor de eerste maand is in principe klaar, maar we willen hier vooral flexibel mee omgaan en bekijken wat er – met inachtneming van de coronaregels – mogelijk is. Daarom zijn we ook flexibel wat het aanmelden betreft; past het nu nog niet, maar over een paar weken wel, dan is dat geen probleem. Je kunt te allen tijde instromen. Aan de andere kant vinden we het wel heel leuk om volgende week maandag met een grote groep te starten, dus meld je vooral snel aan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 0657133765. We zijn benieuwd voor hoeveel mensen we de werkdag mogen onderbreken ….