Vorig jaar de mooie vlag – met kleurrijk hunebedlogo – van Beweegdorp Norg zien wapperen op de Brinkhofweide, bij diverse bedrijven en bij sportverenigingen? Wil je ook zo’n vlag in huis van het formaat 70×100 cm? Bestel hem dan.

Voor slechts € 19,50 per vlag. Dit wel bij voldoende belangstelling. Interesse in een originele Beweegdorp-vlag? Stuur dan uiterlijk 15 mei (liever eerder) een e-mail naar Willem Bakering,datstaat@planet.nl of bel: 06 – 520 610 69.

Als veel mensen een kleurrijke vlag bestellen, is Norg vanaf half juni gehuld in de Olympische Beweegdorp-kleuren. Deze vlag is door het formaat – van 70×100 cm – uitermate geschikt om thuis aan de vlaggenstok te hangen. Met de Beweegdorp-vlag aan de gevel laat u zien dat u trots bent op datgene wat de Norger sportverenigingen en sportaanbieders samen voor elkaar weten te krijgen.

De vlag van Beweegdorp Norg is een kwaliteitsproduct. Het doek van de vlag is kleurecht, UV-bestendig, wasbaar en neemt geen vocht op. Het geheel is uitgevoerd met kopband, lusje en koord, geheel rondom gezoomd, rechts waaiend en een gegarandeerd 100% Nederlands product.