Op zondag 1 mei organiseert Beweegdorp Norg voor de tweede keer de ‘Lekkere-Trek-Tocht’. We hebben een mooie wandeling van 10 kilometer en een fijne fietstocht van ongeveer 40 kilometer uitgezet. Onderweg word je verwend door de heren Kokerij Suytvelde en Te Plek Catering, die weer ontzettend veel zin hebben om een beetje positiviteit en wat lekkers uit te delen! 

Tussen 10:00 en 12:00 uur kun je starten vanaf de Brinkhofweide. Gelukkig is het niet meer nodig om met tijdsloten te werken, dus vertrekken kan op een zelf gekozen tijdstip. We sturen je direct op pad, maar al kort na vertrek is de eerste stop met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Een heerlijk soepje halverwege de route gaat er vast wel in en we sluiten ergens in Norg de tocht af met een stoere burger, die uiteraard ook in vega variant verkrijgbaar is. 

Deelname kost € 21,50 p.p. en aanmelden kan tot 22 april bij Afien Auwema van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Ben je vegetarisch of heb je een glutenvrij dieet, vergeet dan niet om dit bij je aanmelding door te geven. Graag tot ziens op 1 mei!