3e Spektakeltocht vindt plaats op zondag 23 oktober 2016

We kunnen al bijna spreken van een traditie:  zondag 23 oktober aanstaande staat voor de derde keer de Spektakeltocht op het programma. De organisatie belooft weer verrassende en gevarieerde wandelroutes door de prachtige natuur rondom Norg.

Samen met het IVN uit Norg hebben we een route van ongeveer 5 kilometer uitgezet waarbij natuurbeleving centraal staat. We denken dat deze tocht uitermate geschikt is voor gezinnen met (jonge) kinderen. Ben je al wat ouder of heb je geen kids die mee willen wandelen, beleef deze prachtige tocht dan vooral met ons mee!

Een aanrader voor iedereen die wat meer uitdaging wil, is de GPS tocht van 10 kilometer. Geen bordjes langs de route, geen A4tje met een beschrijving, maar een interactieve route op zoek naar coördinaten. Onderweg kom je leuke opdrachten tegen.

Niet meer weg te denken is de kunst & cultuur route van 15 kilometer. Hierbij krijgt lokaal talent de kans om zich aan de wandelaars te presenteren. We zijn erin geslaagd ‘oude bekenden’ te strikken en hebben fantastische nieuwe, creatieve en muzikale vondsten gedaan. Deze route is uit te breiden met een lus van 15 kilometer voor de lange afstand lopers.

De komende weken zullen we aan elke route extra aandacht besteden in de Norger Courant. Wil je daarop niet wachten dan kun je je alvast inschrijven via www.spektakeltochtnorg.nl, of aan de balie van het Bewegingscentrum Norg.