6e Spektakeltocht op zondag 27 oktober

De Spektakeltocht, een inmiddels jaarlijks terugkerend wandelevenement in de herfstvakantie, staat weer op het programma. Dit jaar gaan we ‘de paden op, de lanen in’ op zondag 27 oktober. De organisatie belooft weer verrassende en gevarieerde wandelroutes, door de prachtige natuur rondom Norg.

Dit jaar staat er een nieuwe tocht op de planning! De ‘Sport Tour’ maakt zijn entree in het mooie rijtje van wandelroutes. In deze tour gaan we naast het lopen van een route onszelf op de proef stellen met reactie, kracht en snelheidsoefeningen. Verdeeld over de route vind je verschillende stations met verschillende oefeningen die iedereen op zijn of haar eigen niveau kan uitoefenen. Het leuke aan de  Sport Tour is dat je er voor kunt kiezen om te wandelen of te joggen, als je jezelf nog net iets meer wilt uitdagen.

Hoe goed ken jij je achterbuurman, overbuurvrouw of de mensen in dat ene prachtige huis verstopt achter een paar bomen waar je vaak langsfietst? Wie weet schuilt er wel een ongekend talent in een van deze mensen. Schilderen, beeldhouwen of musiceren, je komt tijdens deze ‘Talenten Tour’ van 10 kilometer van alles tegen op de meest onverwachte en mooie plekken. Talenten in Norg en omgeving zetten tijdens de spektakeltocht hun deur wagenwijd voor jullie open. Geniet van deze unieke gastvrijheid en neem de tijd om alles te bekijken, beluisteren en te voelen. 

Houd je van wandelen met een lekker hapje tussendoor? Dan is onze ‘Proef en Beleef Tocht’ van 16 kilometer echt iets voor jou. Gezellig met je partner, familie, vrienden of met je collega’s. 

Tijdens de tocht wandel je door de mooie natuur rondom Norg en krijg je op vijf verschillende locaties iets lekkers te eten voorgeschoteld

Informatie over starttijden en kosten zijn te vinden op www.spektakeltochtnorg.nl, waar je je ook  online kunt inschrijven tot 20 oktober aanstaande. Daarna kun je je nog aanmelden bij de balie van Bewegingscentrum Norg aan de Eenerstraat 52a in Norg. Dit is tevens de startlocatie van alle routes.