Vierde Spektakeltocht op zondag 29 oktober 2017

De Spektakeltocht, een inmiddels jaarlijks terugkerend wandelevenement in de herfstvakantie, staat weer op het programma. Dit jaar gaan we ‘de paden op, de lanen in’ op zondag 29 oktober. De organisatie belooft weer verassende en gevarieerde wandelroutes, door de prachtige natuur rondom Norg.

Samen met Natuurmonumenten en het IVN uit Norg hebben we een route van ongeveer 5 kilometer uitgezet, waarbij natuurbeleving centraal staat. We laten ouders en kinderen weer ontdekken hoe leuk buitenspelen is. In de frisse lucht, met spelmateriaal uit de natuur en lekkere vuile modderhanden, scharrelen in de natuur. Zeker weten dat de hele familie geniet!

Houd je van wandelen met een lekker hapje tussendoor? Dan is onze ‘Proef en Beleef Tocht’ van 10 kilometer echt iets voor jou. Gezellig met je partner, familie, vrienden of met je collega’s.

Tijdens de tocht wandel je door de mooie natuur rondom Norg, waarbij een natuurgids van het IVN op bijzonder plekken iets vertelt. Op vier verschillende locaties krijg je twee voorgerechtjes, een hoofdgerecht en een toetje voorgeschoteld. De koks hebben zich bij het bereiden van hun huisgemaakte gerechten gehouden aan de thema’s streekgebonden, duurzaam en herfst.

 

Niet meer weg te denken is de ‘Kunst & Cultuur Route’ van 15 kilometer, waarbij we via verborgen paadjes en herontdekte plekken lokaal talent de kans geven om zich aan de wandelaars te presenteren. We zijn erin geslaagd ‘oude bekenden’ te strikken en hebben fantastische nieuwe, creatieve en muzikale vondsten gedaan.

Informatie over starttijden en kosten zijn te vinden op www.spektakeltochtnorg.nl, waar je je ook online kunt inschrijven.