Na een rondje langs ONR, vv Peize, Nieuw-Roden en Roden is Norg aan de beurt om kennis te maken met Oldstars Walking Football. Walking Football is gericht op deelnemers van 55+, die professionele begeleiding krijgen op basis van het Athletic Skills Model. Bij de Oldstars bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen waarbij onder andere gewerkt wordt aan coördinatie en motoriek. Walking Football is laagdrempelig; verantwoord bewegen is belangrijker dan de prestatie en ook ontmoeting en sociaal contact zijn een wezenlijk én leuk onderdeel van het programma. 

Op dinsdag 8 februari aanstaande zijn belangstellenden welkom op de velden van v.v. GOMOS. We starten met een kopje koffie, de inloop is van 09:45 tot 10:00 uur. Van 10:00 tot ongeveer 11:15 uur gaan we het veld op en we sluiten de training gezamenlijk af met nog een bakje koffie. 

De trainingen zijn in Norg op 8, 15 en 22 februari, daarna gaat de tour verder richting Veenhuizen. Deelname is helemaal gratis, het enige wat je hoeft te doen is je van te voren aan te melden bij Afien van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765.