Vieren we kerst met de hele familie? Kunnen we wel of niet uit eten? Het zijn – dankzij Corona – gekke en onzekere tijden. Geïnspireerd door het succes van de Dorpsquiz in augustus, gaan wij (Tineke Koopman, Willy Auwema, Erwin de Haan, Guido Koolen en Afien Baving namens Beweegdorp Norg) er voor zorgen dat je dit jaar een onvergetelijke kerst gaat vieren met je eigen gezin!

We willen nog niet al te veel verklappen, maar vertellen alvast dat je beide kerstdagen de tijd hebt om diverse vragen en opdrachten te maken. Twee dagen, want kerst moet ook gewoon relaxt en ontspannen zijn… Tipje van de sluier: elke dag sturen we jullie naar buiten voor een fijne wandeling met leuke opdrachten, er mag gekleurd en geknutseld worden en we zijn allerlei leuke quizvragen aan het verzinnen.

Wij gaan er vanuit dat het dit jaar niet de bedoeling is om met grote gezelschappen bij elkaar te komen tijdens de kerstdagen. Daarom is het de bedoeling dat je met je gezin meedoet met de quiz. Voor de drie gezinnen die de meeste vragen en opdrachten goed uitvoeren hebben we leuke prijsjes, die we op oudejaarsdag persoonlijk langs komen brengen.

Woon je in één van de buitendorpen, dan mag je gerust meedoen, maar realiseer je wel dat je beide kerstdagen een wandeling in het centrum van Norg gaat maken. Kom wat ons betreft lekker op de fiets, zet ‘m bij de Brinkhof op slot en ga lekker samen op pad!

Deelname kost € 5 per gezin en aanmelden kan tot 10 december via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Vermeld bij je aanmelding ook je adres; wij bezorgen het quizboek en aanverwante zaken op Eerste Kerstdag voor 11:00 uur bij jullie thuis!

Poster Kerstquiz 2020 Norg