Op dinsdag 13 oktober aanstaande organiseert Beweegdorp Norg een gezellige en creatieve Sport & Spel Instuif voor kinderen van groep 3 t/m groep 8, in de Brinkhof in Norg.

Tussen 13:30 en 16:00 uur kun je in de sporthal stuiteren op de tumblingbaan, je uitleven bij het freerunnen, voetballen in de pannakooi of springen op de Piratenboot. In de dorpshuiszaal kunnen de kinderen kleuren, schminken en knutselen met het IVN. 

In verband met corona geniet het onze voorkeur dat ouders hun kinderen halen en brengen en niet de hele middag blijven kijken. Er is voldoende begeleiding aanwezig om de kinderen in de gaten te houden en we noteren van alle ouders het telefoonnummer voor noodgevallen.

De kosten voor deelname aan de Sport & Spel Instuif bedragen € 3,00 p.p., inclusief ranja en vers fruit. Bij voorkeur meld je je van te voren aan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Je ontvangt van ons een tikkie voor de betaling en je hoeft op 13 oktober niet in de rij bij de kassa. Wel zo makkelijk én veilig toch?