In de laatste week van de zomervakantie is  in Norg het allereerste Sport & Spel Festival. Beweegdorp Norg is druk bezig met de voorbereiding van dit sportfestival voor basisschoolleerlingen, dat begint op 23 augustus

Dag 1 en 2 van het Sport & Spel Festival vinden plaats op het sportpark aan de Schapendrift tussen 09:30 en 16:30 uur. Op dinsdag 23 augustus staat de dag in het teken van ‘Zand & Water’. Beachvolleybal en een mudrace staan zeker op het programma! Op woensdag 24 augustus is het thema ‘Bos & Ballen’. Er worden diverse balspelen aangeboden in circuitvorm en uiteraard mag een speurtocht in het bos niet ontbreken!

Voor het thema ‘Wild & Westen’ gaan we op de derde dag met z’n allen richting Molenduinbad. We beginnen om 13:00 uur met westernspelletjes en eindigen rond 22:00 uur bij het kampvuur. Vergeet je zwembroek niet!

Voor de jongste kleuters uit groep 1 & 2 organiseren we een speciaal programma op woensdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur. Levend Ganzenbord, lekker kliederen met verf, muziek en dans en een ‘broodje knak’, het belooft een gezellige ochtend te worden!

De kleuters betalen € 3,00 voor deelname, alle andere kinderen € 15,00 voor drie dagen. Ons promotieteam komt binnenkort langs op alle scholen in de voormalige gemeente Norg om flyers uit te delen. Heb je zin om mee te doen, dan kun je je aanmelden tot 20 augustus via info@beweegdorpnorg.nl .

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via 0592-613213 of info@beweegdorpnorg.nl.