Kom je ook stuiteren, knutselen en schminken in de herfstvakantie

Op dinsdag 18 oktober aanstaande organiseert Beweegdorp Norg weer een Mega-Speel-Dag voor alle kinderen van groep 1 tot en met 8 en we hebben er zin in!  

Tussen 10:30 en 15:00 uur toveren we de sporthal van de Brinkhof (Brink 1 in Norg) voor één dag om tot een waar speelparadijs. We hebben diverse luchtkussens geregeld, een stormbaan, een pannakooi en nog veel meer. Voor kinderen uit de groepen 1 t/m 3 richten we een speciaal gedeelte in, waar ze rustig kunnen spelen zonder onder de voet te worden gelopen door grotere kids.

In de dorpshuiszaal kunnen de kinderen kleuren, schminken en is er een ‘bioscoop’ om rustig bij te komen als je moe bent van het spelen. Hier vind je ook oud-Hollandse spelletjes en kan er geknutseld worden; we maken onder andere Happy Stones.  

De kosten voor deelname aan de Mega-Speel-Dag bedragen € 6,50, inclusief ranja en een broodje knakworst. Geef gerust nog een lunchtrommeltje mee als je denkt dat je kind niet genoeg verzadigd is na één broodje knak. Aanmelden en betalen gaat bij voorkeur via www.welzijninnoordenveld.nl/agenda en is mogelijk tot 16 oktober aanstaande. Uiteraard kun je ook spontaan langskomen op dinsdag 18 oktober en ‘aan de deur’ betalen. Graag tot dan!

Mega speeldag 2022