De tweede editie van de Norgerlympics nadert zo langzamerhand haar voltooiing. De komende dagen nemen velen Norgers deel aan de Avond4daagse van wandelvereniging De Eendracht. Komende vrijdag wordt om 20.30 de tweede Norgerlympics afgesloten in het Norghouse op de Brinkhofweide met een spetterend muziekfeest.

Deze feestelijke ceremonie sluit aan op de laatste etappe van de Avond4daagse die, voorgegaan door De Vooruitgang, eindigt bij het Norghouse. Naast het strijken van de vlaggen, de verkiezing van de Norgerlympiër 2013, en het doven van de Norgerlympische vlam, zal Willem Bakering de menigte bijpraten over de reacties op en resultaten van de Samenloop voor Hoop. De avond wordt muzikaal afgesloten door Billboard met muzikanten uit Drachten én Norg; een negenmans formatie die vele feesten naar een hoogte punt heeft weten te brengen.

De eerste avond van de wandelvierdaagse is dinsdag 25 juni. Er kan gelopen worden over routes van vijf en tien kilometer. Naast het lopen van vier avonden is het eveneens mogelijk om een, twee of drie avonden te wandelen.  De start is elke avond vanaf 18.00 uur. Op dinsdag 25 juni is er vanaf 18.00 uur de Ladies Tennis Night bij de Norger Tennis Vereniging.