Terwijl de activiteiten op diverse plaats in en rond Norg nog in volle gang zijn ontvangt u hierbij een mededeling over de sluitingsceremonie van de Norgerlympics. De sluitingsceremonie van de Norgerlympics vindt plaats op zaterdag 14 juli, vanaf 17.00 uur in en rond het Norghouse op de Brinkhofweide. We gaan er van uit dat jullie bij dit officiële moment met een vertegenwoordiging van jullie vereniging of organisatie aanwezig zullen zijn. Op dit tijdstip sluit de ceremonie perfect aan bij de laatste activiteiten van de Norgerlympics; gymnastiek/turnen en het buurtenvoetbal. Er hoeft zo ook geen speciale avond te worden belegd van 20.00 tot 22.00 uur, zoals aanvankelijk was gepland. Dat vervalt dus.

Tijdens de sluitingsceremonie zullen de vlaggen van de deelnemende verenigingen worden gestreken naar veertien dagen uiteenlopende activiteiten in Norg. Ook wordt de Norgerlympics-vlam gedoofd. Tijdens de sobere bijeenkomst in en rond het Norghouse wordt zowel kort teruggeblikt als vooruitgekeken op de Norgerlympics en andere activiteiten waarbij Beweegdorp Norg een rol speelt of kan spelen. Een evaluatie volgt nog om bij een volgende editie waar mogelijk verbeteringen door te kunnen voeren.

Een van de hoogtepunten van de sluitingsceremonie is het uitroepen van de Norgerlympiër van het jaar. Dat worden een of meerdere Norgers die zich tijdens de Norgerlympics in het bijzonder positief hebben opgesteld en ook aan verschillende activiteiten hebben meegedaan.

Als er onverhoopt niemand van jullie vereniging kan komen, wil je dat dan even doorgeven aan het secretariaat van de Stichting Beweegdorp Norg: ria.oosterveld@gmail.com.  Ik hoop jullie dan ook allemaal te zien tijdens de sluitingsceremonie om de – tot nu toe – succesvol verlopen Norgerlympics op een voor Norg waardige wijze af te kunnen sluiten.