Vanavond om 20.00 uur is er bij Zwaneveld een informatiebijeenkomst voor vrijwilligers die iets willen betekenen in de organisatie van de SamenLoop voor Hoop in 2017 in Norg. Ook als je nog niet weet of je wat wilt/kunt betekenen ben je van harte welkom. Het gaat vooral om het verstrekken van informatie wat er allemaal bij de organisatie komt kijken.
Naast de vrijwilligers uit de oude gemeente Norg, is het goed om te SamenLoop te verbreden in de regio, met name in de plaatsen in de gemeente Noordenveld en wellicht ook Assen. Ken je mensen die goed in staat zijn de SamenLoop in hun plaats op de kaart te zetten? Benader ze gerust en nodig hen uit op woensdag 27 januari bij Zwaneveld.
We zullen vanavond een korte versie laten zien van de SamenLoop-film en uitleggen wat het evenement inhoudt. Ook wordt inhoudelijk ingegaan op de taken en werkzaamheden van de verschillende commissies.
Het is de eerste stap naar onze SamenLoop in 2017. Een eerste stap, maar meteen wel een hele belangrijke… Kijk voor meer informatie opwww.samenloopvoorhoop.nl of facebook.com/samenloopvoorhoop Norg.
Aanmelden kan via (06 520 610 69) of (datstaat@planet.nl), maar je mag natuurlijk ook zo binnenlopen. We beginnen om 20.00 uur.