Vorig jaar deden 107 gezinnen mee aan onze Kerstquiz, die we bedachten omdat het niet mogelijk was om met de hele familie bij elkaar te zijn met kerst. Ook samen uit eten bleek in 2020 geen optie. Het werd een enorm succes, maar de organisatie riep heel hard dat het een eenmalige activiteit was, omdat we erop vertrouwden dat dit jaar alles weer normaal zou zijn. 

Ingehaald door de realiteit zijn het ook dit jaar gekke en onzekere tijden. Daarom organiseert Beweegdorp Norg weer een leuke Kerstquiz voor het hele gezin. We hebben goed geluisterd naar de feedback van de deelnemende gezinnen vorig jaar; deze keer zijn er veel minder opdrachten en laten we de groepsapp achterwege, die bij veel mensen voor veel onrust zorgde. We willen vooral dat kerst relaxt en ontspannen is.

Beide kerstdagen hebben jullie de tijd om diverse vragen en opdrachten te maken. Tipje van de sluier: er staat een leuke wandeling bij Natuurplaats Noordsche Veld op het programma, er mag gekleurd en geknutseld worden en we zijn allerlei leuke quizvragen aan het verzinnen.

Het is de bedoeling dat je met je eigen gezin –  of in klein comité (op dit moment mag je vier personen uitnodigen in je huis) meedoet met de quiz. Voor de drie gezinnen/teams die de meeste vragen en opdrachten goed uitvoeren hebben we leuke prijsjes, die we op oudejaarsdag persoonlijk langs komen brengen.

Deelname kost € 5 per gezin en aanmelden kan tot 17 december via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. De quizboeken kunnen op Eerste Kerstdag ergens in het dorp tussen 10:00 en 11:00 uur worden opgehaald; na aanmelding ontvang je hierover meer informatie.