Beweegdorp Norg heeft samen met diverse sportaanbieders in Norg weer een mooi sportpasprogramma samengesteld. Begin de week goed met Keep Fit op maandagmorgen! In deze damesgroep maakt het conditieniveau en de leeftijd niet uit, de les is voor iedereen goed te volgen. We werken vaak in circuitvorm en maken gebruik van kleine materialen zoals dumbells, ballen of dynabands. Op maandagavond is het tijd voor Hatha Yoga. Dit is een van de oudste yogavarianten, waarbij de ademhaling centraal staat.

Op dinsdagavond kun je je even helemaal uitleven tijdens het Balsportuur. Dit is een zeer gevarieerde training, die start met conditie- en krachtoefeningen. Elke les wordt afgesloten met een toffe balsport. Soms een wedstrijdje, maar altijd met een knipoog. De lol staat voorop! Ben je meer een waterrat, doe dan eens mee de waterpolotraining van de NZ&PC in het Molenduinbad. Of sluit eens aan bij de judotraining op donderdagavond. Ook voor beginners goed te doen, want de oefenstof in de reguliere les wordt speciaal voor jou aangepast.

Door de week geen tijd? Ook in het weekend hebben we nog twee opties. Ga lekker het bos in op zondagochtend voor een hardlooptraining met Loopgroep Norg of maak kennis met padel en tennis op de banen van de Norger Tennis Vereniging.

Wandelarrangement + koffie/thee + lunch

Elke dag in maart kun je tussen 10:00 en 15:00 uur gebruik maken van een superleuk wandelarrangement bij Grand Café Hotel Karsten. Het arrangement kost € 10,00 voor iedereen met een sportpas én dan mag je ook nog één introducé zonder sportpas meenemen voor dezelfde prijs. Hiervoor ontvang je een wandelroute, koffie of thee, soep en een belegd broodje. Lang niet gek toch?

Het complete programma met lestijden vind je in de advertentie elders in deze krant, of in onze app. Nog geen sportpas? Schaf er snel een aan en sport voor slechts € 40 twee keer per week tot aan de zomervakantie! Meer informatie is te vinden op www.beweegdorpnorg.nl/info-over-sportpas. Hier kun je ook aanmelden en betalen. Na registratie ontvang je inloggegevens voor de speciale Sportpas Norgapp. Vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765.