Voor iedereen die van variatie houdt en geen zin heeft in langdurige lidmaatschappen

Beweegdorp Norg biedt deze winter opnieuw een programma van drie maanden aan, waarbij deelnemers twee keer per week kunnen sporten. Er worden steeds zes verschillende activiteiten aangeboden, die vier weken achter elkaar op het programma staan.

In de periode januari tot en met maart 2018 komen de volgende sporten aan bod: yoga, conditietraining, floorball, waterpolo, bodypump en judo. Het exacte programma vind je elders op deze site, maar kun je ook opvragen via info@beweegdorpnorg.nl.

Deelnemers aan de sportpas zijn 18 jaar of ouder. Het maakt niet uit hoe het me je basisconditie gesteld is, iedereen is welkom. Alle docenten zijn zeer ervaren en kunnen de les aanpassen aan het niveau van de deelnemers. De sportpas is uitermate geschikt voor mensen die snel zijn uitgekeken op een sport en houden van variatie. Immers, elke vier weken staat er weer iets anders op het programma.

De sportpas kost € 75,00 per persoon. Aanmelden kan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg of 0592-613213.