Je hoeft je niet te vervelen op 18 februari!

Op dinsdag 18 februari aanstaande organiseert Beweegdorp Norg een Mega-Workshop-Dag, bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Zowel ’s ochtends als ’s middags hebben we 6 stoere, verrassende, (ont)spannende, creatieve en muzikale workshops voor jullie geregeld. Elk dagdeel maak je een keuze uit drie verschillende onderdelen. Het ochtendprogramma is van 10:30 tot 12:10 en er staat breakdance, boksen, apenkooi, bouwen met Lego, djembé spelen en een natuurlijke kijkdoos maken op het programma. In de middag (van 13:00 tot 14:40 uur) kun je kiezen uit streetdance, springen op de tumblingbaan, basketballen met Donar, cupcakes versieren, een houten hanger beschilderen en goocheltrucs leren.

Je kunt je aanmelden voor de hele dag, maar ook alleen voor het ochtend of middagprogramma.  De kosten bedragen € 5,00 per dagdeel, inclusief ranja en fruit tussendoor en wat lekkers na afloop.

Aanmelden en betalen gaat bij voorkeur via www.activiteitenladder.nl ; dit is mogelijk tot 15 februari aanstaande. Je kunt ook op de dag zelf aanmelden, maar voor een aantal workshops geldt vol=vol, dus vooraf inschrijven is zeker aan te bevelen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-37430610.