Op dinsdag 19 februari aanstaande organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met de Brinkhof en de sport- en cultuurcoaches van de gemeente Noordenveld een Mega-Workshop-Dag, bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Zowel ’s ochtends als ’s middags hebben we 6 stoere, verrassende, (ont)spannende, creatieve en muzikale workshops voor jullie geregeld. Elk dagdeel maak je een keuze uit drie verschillende onderdelen. Het ochtendprogramma is van 10:30 tot 12:10 en er staat breakdance, boksen, bouwen met Lego, springen op de tumblingbaan, percussie en ‘feest op je bord’ (crea met fruit) op het programma. In de middag (van 13:00 tot 14:40 uur) kun je kiezen uit streetdance, vogelhuisjes verven, yoga, uilenballen uitpluizen, freerunning en een circusworkshop van Jeugdcircus Santelli. 

Je kunt je aanmelden voor de hele dag, maar ook alleen voor het ochtend of middagprogramma.  De kosten bedragen € 5,00 per dagdeel, inclusief ranja en fruit tussendoor en een broodje knakworst of een krentenbol na afloop. 

Aanmelden en betalen gaat bij voorkeur via de activiteitenladder van de WIN; dit is mogelijk tot 15 februari aanstaande. Je kunt ook op de dag zelf aanmelden, maar voor een aantal workshops geldt vol=vol, dus vooraf inschrijven is zeker aan te bevelen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nlof 06-37430610.