Avond4Daagse van 9 tot en met 12 mei

Jij loopt toch ook gezellig mee?

Op verzoek van de scholen organiseren we dit jaar de Avond4Daagse in mei. De maand juni is een drukke tijd op school, met Cito toetsen, schoolreisjes, sportdagen, etc. En omdat we het heel erg leuk vinden dat er heel veel kinderen mee wandelen, geven we graag gehoor aan dit verzoek. We hopen uiteraard dat de rest van Norg het ook geen probleem vindt om in mei de wandelschoenen aan te trekken. Wees welkom bij onze Avond4Daagse van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei 2023!

Elke avond kun je kiezen uit een mooie route van 5 of 10 kilometer en onderweg krijg je een versnapering aangeboden van onze trouwe sponsor Jaap Spithost, tegenwoordig van de PLUS.

Startlocaties

Op dinsdag 9 mei vertrekken we vanaf de parkeerplaats aan de achterkant bij Café Zwaneveld. Muziekvereniging De Vooruitgang ontvangt je bij terugkomst met gezellige muziek op het terras. Op de tweede dag starten we bij Dinercafé het Norgerhout en de route gaat onder andere langs het Lampe’s Veentie. Op donderdag gaan we ‘als de brandweer’; we vertrekken vanaf Bospaviljoen de Norgerberg en brengen onderweg een bezoekje aan de brandweerkazerne. Doe vooral kleding aan die nat mag worden … Op de laatste avond vertrekken we weer vanaf Café Zwaneveld en het zou fantastisch zijn als iedereen verkleed mee loopt. Bij de finish worden de medailles uitgereikt en we hebben een toffe DJ ingehuurd om er een feestje van te maken.

Aanvangstijden

We vertrekken elke avond om 18:00 uur, met een uitloop tot 18:30 uur. Op de laatste avond vinden we het gezellig als iedereen ongeveer gelijktijdig terugkomt, daarom mogen de wandelaars die 10 kilometer lopen alvast starten om 17:30 uur.  

Kosten & Inschrijven

Deelname voor alle avonden kost € 7, inclusief een medaille, die we uitreiken op vrijdagavond. Voor één avond wandelen vragen we een bijdrage van € 3,50; je krijgt direct na afloop van je wandeling een dagmedaille. Aanmelden kan van te voren via info@beweegdorpnorg.nl en dat raden we ook aan; we leggen dan je stempelkaart voor je klaar bij de startlocatie en je hoeft niet in de rij om je in te schrijven. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om je vanaf een half uur voor vertrek in te schrijven bij de startlocatie.

Overdag wandelen

Liever overdag aan de wandel? Dat kan! Mocht je hiervoor belangstelling hebben, dan kun je je hiervoor uitsluitend via e-mail tot vrijdag 5 mei aanmelden via info@beweegdorpnorg.nl. Houd er rekening mee dat de routes overdag nog niet bepijld zijn, je ontvangt de routebeschrijving een dag van te voren van ons via e-mail. Je medaille kun je op de laatste avond afhalen bij Café Zwaneveld.

Wil je nog meer informatie of heb je vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact op met Afien Auwema van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of het hiervoor genoemde e-mailadres.