Wandel of fiets gezellig mee!

Kokerij Suytvelde en Te Plek Catering organiseren, samen met Beweegdorp Norg, in het weekend van 1 en 2 mei 2021 de ‘Lekkere-Trek-Tocht’. 

Veel deelnemers van de Spektakeltocht hebben de afgelopen jaren in de herfstvakantie kennis kunnen maken met de kookkunsten van Hilbrand Kamminga en Altinus Okken van bovenstaande bedrijven. Tijdens de Proef & Beleef Tochten hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend. Beide heren en hun partners hebben ontzettend veel zin om dit voorjaar een beetje positiviteit en wat lekkers uit te delen!  

Zowel op zaterdag 1- als op zondag 2 mei kun je je aanmelden voor een fijne wandeling of een mooie fietstocht. We hebben twee ‘Lekkere-Trek-Wandeltochten’ uitgezet; ééntje van 4,5 kilometer voor gezinnen met (jonge) kinderen, langs speeltuinen en met een leuke ‘speurneuzen’ opdracht voor onderweg en ééntje – voor de echte wandelaars – van een kilometer of 10 door het bos. Hou je meer van fietsen, dan kun je meedoen met onze ‘Lekkere-Trek-Fietstocht’ van ongeveer 40 kilometer. 

Alle deelnemers ontvangen van ons bij de start een ‘coffee-to-go’, een kopje thee of een (warme of koude) chocolademelk. Voor onderweg krijgt iedereen een goed gevulde buidel met wat lekkers voor bij de koffie en een heerlijke, huisgemaakte, lunch mee. Wat er precies in zit verklappen we nog niet, maar reken maar dat het de moeite waard is. Doe je mee aan de gezinswandeling, dan is de inhoud van de buidel voor onze jongste deelnemers uiteraard geheel kidsproof. Deelname kost € 17,50 voor volwassen en € 10 voor kinderen tot en met 12 jaar.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en aanmelden kan uitsluitend per gezin of in tweetallen, omdat je op dit moment volgens de coronaregels slechts met tweetallen buiten mag zijn. Op beide dagen werken we met een tijdslot. Per route kunnen er ieder kwartier twee gezinnen of twee duo’s van start. Wil je meedoen, stuur dan uiterlijk 28 april een berichtje naar Afien Baving van Beweegdorp Norg, via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Vermeld bij je aanmelding duidelijk op welke dag en aan welke route je wilt meedoen, met hoeveel personen jullie zijn en naar welke starttijd je voorkeur uit gaat. Het vertrek is mogelijk tussen 10:00 en 13:00 uur. Als de tijd van je voorkeur niet meer beschikbaar is, dan doen wij je een alternatief voorstel. Ook horen we graag of je allergieën of dieetwensen hebt. Na aanmelding ontvang je van ons een tikkie voor de betaling en informatie over de startlocatie. Graag tot ziens op 1 of 2 mei aanstaande!