Op dinsdag 22 februari aanstaande organiseert Beweegdorp Norg een Mega-Workshop-Dag, bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8.

Zowel ’s ochtends als ’s middags hebben we 6 stoere, verrassende, spannende, creatieve en muzikale workshops voor jullie geregeld. Elk dagdeel maak je een keuze uit drie verschillende onderdelen. Het ochtendprogramma is van 10:30 tot 12:10 en er staat breakdance, boksen, apenkooi, tekenen als Picasso, bouwen met Lego en swingen & zingen op het programma. In de middag (van 13:00 tot 14:40 uur) kun je kiezen uit lasergamen, springen op de tumblingbaan, allesbal (een supertof spel!), tekenen op muziek, een collage van dierensporen maken en lekker drummen. 

Je kunt je aanmelden voor de hele dag, maar ook alleen voor het ochtend of middagprogramma.  De kosten bedragen € 6,50 per dagdeel, inclusief ranja en fruit tussendoor en wat lekkers na afloop. 

Aanmelden en betalen gaat bij voorkeur via www.activiteitenladder.nl; dit is mogelijk tot 18 februari aanstaande. Je kunt je daarna ook nog aanmelden (zelfs nog op de dag zelf), maar voor een aantal workshops geldt vol=vol, dus vooraf inschrijven is zeker aan te bevelen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765.