Het leek er in eerste instantie op dat er dit jaar, vanwege het Corona virus, geen sport & spel festival zou plaatsvinden. Gelukkig worden de regels inmiddels een beetje verruimd en kunnen we, in overleg met de gemeente en in aangepaste vorm, toch een mooi programma bieden in de laatste week van de zomervakantie. Geen hele dagen zoals jullie gewend zijn, maar drie middagen van 13:30 tot 16:00 uur.

Kinds uit groep 3 t/m 8 nodigen we hierbij van harte uit om er bij te zijn! We verklappen nog niet alles wat we gaan doen, maar lichten wel alvast een tipje van de sluier op. Op dinsdag 11 augustus zijn we te gast op de speelweide van het Molenduinbad, we gaan niet zwemmen, maar wel veel leuke spelletjes doen. Op woensdag 12 augustus worden we verwacht op de Survivalbaan en op donderdag 13 augustus sluiten we af met een Vossenjacht bij Natuurplaats Noordsche Veld. 

Alvast goed om te weten dat we ons vanwege Corona aan een aantal regels moeten houden: iedereen desinfecteert bij aankomst zijn of haar handen, we houden 1,5 meter afstand van de begeleiding van 18 jaar en ouder en (groot-)ouders en verzorgers mogen hun kinderen halen en brengen, maar niet blijven kijken. 

Deelname kost € 3,00 per middag of € 7,50 voor drie dagen, inclusief water, ranja en fruit. Heb je zin om mee te doen, dan kun je je aanmelden bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of info@beweegdorpnorg.nl