Op vrijdag 25 februari organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met stagiair Remon Darmeveil een supertof Glowball Toernooi! 

Glowball is zaalvoetvoetballen in het donker, waarbij de zaal verlicht is met blacklights en er gespeeld wordt met een lichtgevende bal. De lijnen en de doelpalen zijn voorzien van fluorescerende tape en alle deelnemers dragen een wit T-shirt. Daardoor wordt het een heel ander spelletje en is het niet gezegd dat het beste team wint. Het is vooral een erg leuk spel, waarbij de omstandigheden (en wie zich daaraan het beste aanpast) zeker een rol. 

Het toernooi begint om 14:00 uur, kinderen uit de groepen 5 en 6 trappen dan af. Zij spelen op een half veld. Daarna is het de beurt aan groep 7 en 8, jeugd van 12 tot en met 16 jaar en volwassenen. Hoe laat de wedstrijden beginnen hangt af van de belangstelling. We sturen het toernooischema twee dagen van te voren aan iedereen die zich heeft aangemeld. Het is de bedoeling dat we het toernooi rond 22:00 uur afsluiten.

Deelnemers mogen zelf een team samenstellen van minimaal 4 personen. Het is niet club- of school gebonden en gemengde teams met jongens en meiden juichen we toe. Wil je meedoen en heb je geen team, meld je dan gerust aan, dan delen wij je in.

Aanmelden kan tot 18 februari via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Geef bij je aanmelding de teamnaam, een contactpersoon met telefoonnummer en de leeftijden, danwel de van de deelnemers door.