In de gemeente Noordenveld wordt op dit moment, vooral achter de schermen, hard gewerkt aan de totstandkoming van zes vaste ATB-routes. Op vrijdag 17 juni zal Harold Veldkamp, projectleider, een korte presentatie houden over de stand van zaken met betrekking tot de nieuw aan te leggen routes. Mountainbikers en overige belangstellenden nodigen we hierbij van harte uit de presentatie bij te wonen, die om 19:00 uur begint bij Café Zwaneveld.

Vervolgens neemt Harry Elema de fietsers mee het bos in voor een korte clinic, gevolgd door een toertochtje. Harry is bij het ATB project betrokken als route-uitzetter en kent alle paadjes in het bos! Deze activiteit is geschikt voor zowel beginners al gevorderden en kost € 2,00 p.p., inclusief een verfrissend drankje na afloop. Kinderen zijn ook van harte welkom, zij betalen € 1,00 en krijgen van ons een glaasje ranja. Deelname is uitsluitend mogelijk indien je in het bezit bent van een eigen fiets en een helm (verplicht!).

Het heeft niets met fietsen te maken, maar op vrijdagavond organiseren enkele leden van GOMOS een voetvolley toernooi op onze zandvlakte. Spectaculaire acties, ‘zandhappen’ en een hoop gezelligheid, het belooft een leuke avond te worden!