We zijn weer druk bezig met de voorbereiding voor het Sport & Spel Festival in Norg, een mooie afsluiting van de zomervakantie voor kids uit groep 3 t/m 8. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 23-, woensdag 24- en donderdag 25 augustus 2022, steeds van 09:30 tot 15:30 uur. 

Het thema van dit jaar is ‘Zon, Zee & Strand’. De eerste dag zijn we te gast in het Molenduinbad; de ochtend staat in het teken van een zonnige speurtocht, van zandkastelen bouwen en van het knutselen van een gekke vis. Na de lunch nemen we met z’n allen een duik in de Molenduinbadzee. Vergeet je zwembroek niet! 

‘Weer of geen weer’, op woensdag gaan we naar Natuurplaats Noordsche Veld. We bouwen onze eigen strandhut, waar we ook in gaan picknicken. We doen een potje Levend Ganzenbord en het spreekt al bijna voor zich dat we op deze dag ook gaan knutselen met natuurlijke materialen. Op dag drie verzamelen we op het voetbalveld, waar we ’s ochtends een zonnig toernooitje gaan afwerken, met diverse strandspelen. Wat dacht je van potje Kubb, frisbeeën, spikebal of beachtennis? ’s Middags staan er waterspelletjes op het programma. Reken maar dat je nat wordt! Voor wie wil relaxen is er nog een grote knutseltafel en uiteraard steken we ook de vuurkorf aan om af te sluiten met een zelf gebakken broodje. Sommige tradities houden we graag in ere …

Deelname kost € 20,00 voor drie dagen, of € 7,50 per dag. Heb je zin om mee te doen, dan kun je je aanmelden bij Afien Auwema van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of info@beweegdorpnorg.nl.