We zijn weer druk bezig met de voorbereiding voor het Sport & Spel Festival in Norg, een mooie afsluiting van de zomervakantie voor kids uit groep 3 t/m 8. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 20-, woensdag 21- en donderdag 22 augustus 2019, steeds van 09:30 tot 15:30 uur.

‘Reality TV’ is dit jaar het overkoepelende thema. De eerste dag staat in het teken van Studio Sport; ’s ochtends komen klassieke sporten als voetbal, korfbal, tennis en hockey aan bod en ’s middags (dan zijn kleuters uit groep 1 en 2 ook van harte welkom) staan er nieuwe, coole en hippe sporten op het programma, zoals het NK Papieren Vliegtuigjes Gooien en een Stokpaardenrace. Woensdag is ‘Freek Vonk Dag’; we gaan de hele dag op pad in het bos. ‘Ter Land, Ter Zee en In de Lucht’ is het thema van de laatste dag. We starten in het Molenduinbad en eindigen op de stormbaan. Vergeet je zwembroek niet!

Kleuters betalen € 5,00 voor deelname en alle andere kinderen € 20,00 voor drie dagen, of € 7,50 per dag. Heb je zin om mee te doen, dan kun je je aanmelden bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via 06-37430610 of info@beweegdorpnorg.nl.