Dit jaar is het thema ‘Olympische Spelen’

We zijn weer druk bezig met de voorbereiding voor het Sport & Spel Festival in Norg, een mooie afsluiting van de zomervakantie voor kids uit groep 3 t/m 8. Dit evenement vindt plaats op dinsdag 17-, woensdag 18- en donderdag 19 augustus 2021, steeds van 09:30 tot 15:30 uur. De kinderen uit de groepen 1 en 2 zijn om donderdagmiddag van 13:00 tot 15:30 uur van harte welkom om sfeer te proeven.

Het thema van dit jaar is ‘Olympische Spelen’. De eerste dag zijn we te gast in het Molenduinbad; in de ochtend gaan we onze eigen olympische vlag maken en hangen aan de olympische ringen bij de buren op de survivalbaan. ’s Middags nemen we met z’n allen een duik in het olympische zwembad. Vergeet je zwembroek niet!

Op woensdag gaan we op stap in het Olympische Park bij Natuurplaats Noordsche Veld. We volgen een olympisch parcours door het bos waarbij we onderweg gaan springen als kikkers en rennen als konijnen. Het spreekt al bijna voor zich dat we op deze dag ook gaan knutselen met natuurlijke materialen. Op dag drie verzamelen we op het voetbalveld, waar we ’s ochtends een olympisch sporttoernooitje gaan afwerken. ’s Middags doen we relaxed … er is een recordkermis en een grote knutseltafel, waar je je eigen olympische beker kunt versieren of een mooie happy stone kunt maken. Uiteraard steken we ook de vuurkorf aan om af te sluiten met een zelf gebakken broodje.

Kleuters betalen € 5,00 voor deelname en alle andere kinderen € 20,00 voor drie dagen, of € 7,50 per dag. Heb je zin om mee te doen, dan kun je je aanmelden bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via 06-57133765 of info@beweegdorpnorg.nl