Geen feest in het dorp in het eerste weekend van augustus vanwege Corona. Dat kan toch eigenlijk niet. Daarom organiseren wij van de Feest4Daagse en Beweegdorp Norg voor inwoners van de oude gemeente Norg een echte dorpsquiz. 

We willen nog niet al te veel verklappen, maar vertellen vast dat de quiz interactief is en uit 150 vragen en opdrachten bestaat, waarvoor je vijf uur de tijd hebt. Deze opdrachten maak je in teamverband in je eigen tuin of op een plek ergens in het dorp, waar je lopend of op de fiets naar toe gaat. Uiteraard doen we dit Corona proof en houden we overal 1,5 meter afstand van elkaar.

Een team bestaat uit minimaal 8 en maximaal 15 personen. Je kunt een team maken met je familie, met de buurt, met vrienden of je sportmaten, dat maakt niet uit. Het is wel aan te bevelen om een goede mix van denkers, doeners, crea-bea’s, sportievelingen en vooral gezellige mensen te maken.

Aanmelden kan in eerste instantie tot 1 juli, dan bepalen we of er voldoende animo is om de quiz door te laten gaan. Dit kun je als teamcaptain doen door een appje te sturen naar 06-21950872, onder vermelding van de teamnaam, een e-mail adres en de locatie waar je team op 1 augustus te vinden is. Teams uit de buitendorpen nodigen we van harte uit om mee te doen. Mocht een locatie vinden in Norg een probleem voor je zijn, meld dat dan bij je aanmelding, dan zoeken wij een geschikte plek voor je. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765.