Alweer voor de vijfde keer organiseert Beweegdorp Norg een buurtcompetitie. Dit jaar vindt de buurtsportdag plaats op zaterdag 20 april aanstaande in de Brinkhof. We zijn blij dat er inmiddels twaalf teams meedoen, buurten uit Norg en buitendorpen uit de voormalige gemeente Norg.

In de sporthal vinden gelijktijdig twee toernooien plaats. Om 19:00 uur gaan we van start met een volleybaltoernooi (onder de bezielende leiding van de mensen van NOVOK) en het mix-dubbel badmintontoernooi. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk mensen mee te laten doen, daarom hebben we ook twee leuke denksportonderdelen in het programma opgenomen. Vanaf 19:30 uur gaan we bridgen. Met dank alvast aan Klavertje Vier voor de organisatie én het aanleveren van deelnemers, mochten de buurtburgemeesters moeite hebben met het vinden van geschikte personen voor dit onderdeel. Vanwege ons jubileum staat er dit jaar een heus kampioenschap op het programma; vol trots presenteren wij het NK (Norger Kampioenschap) puzzelen!

Deelnemers gezocht

De buurtburgemeesters zijn inmiddels druk bezig met het samenstellen van hun teams. En dat valt niet altijd mee … Per buurt zijn er zes volleyballers (waarvan twee dames), twee mix-dubbel badmintonteams, twee bridgers en 4 puzzelaars nodig. Heb je tijd en zin om op 20 april aan één van bovenstaande onderdelen mee te doen, maar geen idee wie in jouw buurt de burgemeester is, meld je dan even bij Afien Baving van Beweegdorp Norg. Ik breng je graag in contact met de juiste persoon. Reageren kan tot 13 april via info@beweegdorpnorg.nl of 06-37430610.