Op zondag 9 juli aanstaande vindt het tweede gedeelte van de buurtcompetitie 2017 plaats. Het eerste gedeelte, de buurtsportdag-binnen, vond plaats op 1 april in de Brinkhof, waar na een gezellige en sportieve avond Peest als voorlopige winnaar uit de bus kwam, op de voet gevolg door Norg Oost met maar 1 puntje verschil. De 12 teams gaan nu de strijd weer aan en er zijn nog veel ploegen die aanspraak kunnen maken op de titel.

Programma

De buurtsportdag-buiten start om 12:30 uur in Peest met een hardloopestafette naar de Brinkhofweide. Daar aangekomen gaan we verder met trefbal voor de jeugd, een korfbaltoernooi, klaverjassen, een heuse Norger Klasse in de Streetrace en een estafette, waarbij alle ploegen én hun buurtburgemeesters tegelijk in actie komen.

programma buurtsportdag buiten, 9 juli 2017

Aanmelden BBQ

We sluiten af met een mega-buurt-bbq voor alle deelnemers, hun familie, de organisatie en verder iedereen die het gezellig vindt om een vorkje mee te prikken. De BBQ wordt volledig verzorgd door Slagerij Huisman, COOP Spithost en Te Plek Catering. Deelnemers kunnen zich hiervoor aanmelden via hun burgemeesters, of bij Afien Baving via info@beweegdorpnorg.nl. De kosten bedragen € 12,50 p.p., kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00 (inclusief een bon voor