Op dinsdag 23 oktober aanstaande organiseert Beweegdorp Norg, in samenwerking met de Brinkhof en de sport- en cultuurcoaches van de gemeente Noordenveld een Mega-Speel-Dag, bedoeld voor kinderen van groep 1 t/m groep 8.

Tussen 10:30 en 15:00 uur toveren we de sporthal van de Brinkhof voor één dag om tot een waar speelpaleis. We hebben diverse attracties geregeld, zoals een hindernisbaan, springkussens, een pannakooi, gameconsoles, een tumblingbaan en een stormbaan. ’s Middags komt Donar langs om een basketbalclinic te geven. Hoe leuk is dat?!

In de dorpshuiszaal kunnen de kinderen kleuren, schminken en is er een ‘bioscoop’ om rustig bij te komen als je moe bent van het spelen. Ook kun je hier meedoen aan een workshop djembé spelen.

De kosten voor deelname aan de Mega-Speel-Dag bedragen € 5,00, inclusief ranja en een broodje knakworst. Aanmelden en betalen gaat bij voorkeur via de activiteitenladder van WIN; dit is mogelijk tot 17 oktober aanstaande. Daarna kun je spontaan langskomen en betalen aan de deur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 0592-613213.