Samen met diverse plaatselijke professionals op het gebied van sport en gezondheid organiseren wij ‘BeweegReden’, een trainingsprogramma waarbij je  kennis kunt maken met het plaatselijke sportaanbod. 

Meedoen aan het programma draagt bij aan een gezonde leefstijl en een gezonder gewicht. Door meer te bewegen en te letten op je voeding gaan we er voor zorgen dat je beter in je vel zit. Het is ook nog eens goed voor je humeur. Alleen dat is al een reden om mee te doen!

Activiteiten

BeweegReden duurt 12 weken en start op 4 juni aanstaande. Of eigenlijk 18 weken, want er zitten zes weken zomervakantie tussen, waarin we je uitdagen om actief en op gewicht te blijven. In de zes weken voor en na de zomervakantie kom je in groepsverband twee keer per week bij elkaar. We hebben een gevarieerd programma gemaakt, bestaande onder andere uit sportief wandelen, tennissen, beachvolleybal, YinYoga en zwemmen. 

Voorlichting

Er zijn in het programma vier interactieve voorlichtingsbijeenkomsten opgenomen. Je krijgt informatie over verantwoorde voeding en we inspireren je om hiermee aan de slag te gaan. Dat doen we onder meer door het delen van recepten. Daarnaast besteden we aandacht aan ontspanning en goed slapen. Allemaal thema’s die bijdragen aan een gezonde leefstijl!

Coaching

Gedurende het traject word je begeleid door leefstijlcoach Barbara Kalb, die bij alle  activiteiten aanwezig zal zijn. Barbara spreekt samen met jou een doel af, motiveert,  stimuleert en stuurt bij, daar waar nodig, zodat je met vertrouwen en binnen je  eigen grenzen mee kunt blijven doen.  

Kosten

Door een financiële bijdragen van de gemeente Noordenveld kost deelname aan BeweegReden slechts  € 75,00.  Alle deelnemers ontvangen na afloop van het programma een tegoedbon van € 15, te besteden voor sportactiviteiten bij één van de aanbieders in dit programma.

Informatie en aanmelden

Wilt je meer informatie, het exacte programma opvragen of je aanmelden, dan kan dat bij Afien Auwema van Beweegdorp Norg via  06-57133765 of info@beweegdorpnorg.nl.