Wij activeren iedereen die vanwege Corona een lastige periode achter de rug heeft!

Uit diverse onderzoeken komt naar voren dat we in coronatijd met z’n allen veel meer thuis waren en veel minder tijd hebben besteed aan sport en beweging. Meer dan ooit is het extra belangrijk om zo gezond mogelijk te blijven en onze weerstand op peil te houden en/of te verbeteren.

Wij richten ons deze keer met ons programma op iedereen die vanwege Corona een lastige periode achter de rug heeft. Dat kan zijn omdat je veel stress gehad hebt, omdat je angstig bent geworden (of   bent geweest), omdat je last hebt van wat extra Coronakilo’s of omdat je conditie achteruit gehold is. Het is tijd om weer in actie te  komen en wij zijn graag je stok achter de deur! 

Samen met diverse plaatselijke professionals op het gebied van sport en gezondheid organiseren wij ‘BeweegReden’, een trainingsprogramma waarbij je kennis kunt maken met het plaatselijke sportaanbod. Gedurende 12 weken staat er twee keer per week een activiteit op het programma. Op maandagavond gaan we lekker actief aan de slag met padel, zwemmen en circuittraining, waarbij we uiteraard rekening houden met het individuele niveau van iedere deelnemer. Op zaterdagochtend doen we aan ontspanning en gaan we met z’n allen aan de wandel.   

Gedurende het traject worden de deelnemers begeleid door coach Bea Hoekstra, die bij alle      activiteiten aanwezig zal zijn. Bea spreekt samen met iedereen een doel af, motiveert, stimuleert en stuurt bij, daar waar nodig, zodat je met vertrouwen en binnen je eigen grenzen mee kunt blijven doen.

Daarnaast organiseren we drie interactieve voorlichtingsbijeenkomsten over verantwoorde voeding. Huisarts Margreet Teelken en leefstijlcoach en gewichtsconsulente Barbara Kalb inspireren je om hier mee aan de slag te gaan en delen lekkere recepten.

Meedoen aan het programma draagt bij aan een gezonde leefstijl, een gezonder gewicht en is ook nog goed voor je humeur. Alleen dat is al een reden om mee te doen! Wil je meer weten, kom dan naar onze informatieavond op donderdag 2 september om 19:30 uur in de Brinkhof.

Aanmelden kan bij Afien Baving van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765. Graag tot ziens!