Op zaterdag 22 augustus start om 9.00 uur de Ultieme beweegochtend van Veenhuizen. Gegarandeerd verbruik je 1000 calorieën en ondertussen geniet je van de mooiste plekken in en rond het dorp Veenhuizen. Wat houdt het in: We starten bij Zwembad Veenhuizen, na ontvangst van de fiets- en wandelroute vertrek je op jouw eigen fiets en rijd je een tocht van ongeveer een uur.

Halverwege de fietsroute is er een korte stop met een calorie-arm hapje en van daaruit volg je een wandelroute van ongeveer een uur. Na de wandeling spring je weer op jouw stalen ros en fiets je het laatste stukje van de route en keer je weer terug naar Zwembad Veenhuizen. Daar wacht een prachtig helderblauw zwembad om jouw arm-, buik- en rugspieren te trainen en de loopspieren te ontspannen.

Na het zwemmen ervaar je het ultieme gevoel van een heerlijke beweegochtend en kijk je zeer waarschijnlijk terug op een gezellige ochtend.

Alle bovengenoemde activiteiten doe je in je eigen tempo, er is geen wedstrijdelement aan verbonden. Wil je hard fietsen en rustig wandelen? Dat mag, maar als je liever stevig wandelt en rustig fietst, dan is dit ook prima. Door deze insteek is de ultieme beweegochtend geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar.

Opgave: bij de kiosk van Zwembad Veenhuizen, via Facebook , of via de website: www.zwembadveenhuizen.nl