Beweegdorp Norg is, samen met de lokale sportverenigingen, aan het begin van dit schooljaar begonnen met de ‘Beweegclub Norg’, een programma om inactieve kinderen (groep 3 t/m 5) kennis te laten maken met het sportaanbod in Norg. 

Wij vinden het namelijk belangrijk dat alle kinderen aan sport doen. Het is goed voor de coördinatie en de motoriek, voor algehele fitheid en ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Bovendien krijgen kinderen meer zelfvertrouwen en is het goed voor hun humeur!

Na de voorjaarsvakantie pakken we de draad weer op. Aanmelden bij de Beweegclub Norg betekent dat er gedurende 15 weken vijf verschillende sporten uitgeprobeerd gaan worden. Elke sport wordt drie weken achter elkaar aangeboden en deze keer staan sport & spel gym, kinderyoga, freerunnen, voetbal en kinderballet op de planning. We hopen dat het meedoen aan verschillende activiteiten de kinderen helpt om uiteindelijk te kiezen voor de sport die ze zelf het        allerleukste vinden. We denken dat dit een belangrijke voorwaarde is om vol te houden. 

Dankzij subsidie uit het Lokaal Sportakkoord kost deelname slechts € 1 per les. Om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen geniet het onze voorkeur dat iedereen zich aanmeldt voor alle activiteiten en zijn de totale kosten derhalve € 15. 

Het complete programma is op te vragen bij Afien Auwema van Beweegdorp Norg via info@beweegdorpnorg.nl of 06-57133765, waar je je kind ook kunt aanmelden tot 25 februari. Ook voor al je vragen!