De afgelopen weken hebben de Norgerlympics plaatsgevonden en we kunnen terugkijken op een zeer geslaagd evenement.

De Norgerlympics zijn geopend met een zeer gevarieerde openingsceremonie waarbij in een wervelende show de verenigingen hun sport hebben gepresenteerd.

In de daarop volgende twee weken zijn door jullie elke dag een of meerdere sportieve activiteiten georganiseerd waaraan veel deelnemers hebben meegedaan. Ondanks wisselende weersomstandigheden, van prachtig zonnig weer tot zeer veel regen, hebben de afgelopen twee weken een kleine 1400 deelnemers deelgenomen aan de verschillende sportieve activiteiten. Van jong tot oud, van klein tot groot, variërend in leeftijd van 3 tot 80 jaar hebben allen met veel plezier meegedaan aan de Norgerlympics. Mede dankzij jullie inzet en inspanningen heeft dit evenement kunnen plaatsvinden. Het is prachtig om te zien dat er zoveel bereidheid is getoond door een ieder om Norg in “beweging” te krijgen. Het is werkelijk geweldig geweest!!

Als bestuur zijn we dan ook van mening dat de Norgerlympics niet een eenmalig evenement mag blijven en een vervolg zou moeten krijgen.

Dit kan alleen in samenspraak met jullie als verenigingen.

We willen eerst met jullie de Norgerlympics evalueren en in gezamenlijk overleg beslissen of een tweede editie Norgerlympics draagvlak heeft. Onder voorbehoud en na overleg met jullie is het voornemen medio juni 2013 de tweede editie van de Norgerlympics te organiseren.

Voor de verdere ontwikkeling van Beweegdorp Norg en de activiteiten die de komende maanden worden georganiseerd, kunt u natuurlijk altijd onze website www.beweegdorpnorg.nl raadplegen en blijven volgen.